جدیدترین اخبار

چهارشنبه 10 آذر 1400

خوردن غذاهای تند و شور در روزهای گرم ممنوع

خوردن غذاهای تند و شور در روزهای گرم ممنوع

یک متخصص تغذیه در خصوص تغذیه سالم در روزهای گرم سال گفت: در روزهای گرم مسمومیت‌های غذایی بیشتر از قبل است، بنابراین نسبت به بهداشت مواد غذایی توجه ویژه‌ای باید داشت.
کد خبر : 813778

یک متخصص تغذیه در خصوص تغذیه سالم در روزهای گرم سال گفت: در روزهای گرم مسمومیت‌های غذایی بیشتر از قبل است، بنابراین نسبت به بهداشت مواد غذایی توجه ویژه‌ای باید داشت.

محمد حاجی فرجی در خصوص تغذیه مناسب در روزهایی با آب و هوای گرم اظهار کرد: در روزهایی که هوا گرم است عمده‌ترین مشکلی که در بحث تغذیه‌ای با آن روبه‌رو هستیم مسئله فساد مواد غذایی با آلودگی‌های ویروسی، باکتریایی و قارچی است که بسیار افزایش می‌یابد.

این متخصص تغذیه افزود: امسال بحث سفرها به دلیل شیوع ویروس کرونا کمتر به چشم می‌خورد اما بازهم هستند افرادی که در روزهای گرم‌تر اقدام به سفر رفتن می‌کنند در این خصوص باید این افراد توجه بیشتری نسبت به مصرف غذا به‌خصوص ممنوعیت غذاهای کنسروشده داشته باشند.

وی بیان کرد: عدم رعایت بهداشت و صرف غذا در مکان‌های نامناسب که منجر به تولید سم در غذاها می‌شوند می‌توانند مسمومیت غذایی را در پی داشته باشند. گفتنی است در این زمان مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها هیچگونه کمکی به فرد نخواهد کرد اما مصرف مایعات گرم مناسب توصیه می‌شود.

فرجی با اشاره به اینکه ظاهر مناسب غذا مبنی بر سالم بودن آن نیست عنوان کرد: ظاهر غذا نشانه سالم بودن آن نیست بنابراین احتمال مسمومیت غذایی وجود دارد اما یکی دیگر از نکات مهم در روزهای گرم مصرف آب به میزان مناسب و کافی برای بدن است که در خصوص توصیه می‌شود در بیرون از منزل از آب‌های معدنی مرغوب استفاده شود.

این متخصص تغذیه اظهار کرد: در خصوص مصرف میوه و سبزیجات نیز باید دقت شود که در سبزیجات بحث آلودگی‌های انگلی و قارچی مطرح است بنابراین باید نسبت به بهداشت سبزیجات توجه ویژه‌ای داشت. همچنین در خصوص میوه‌ها چنانچه بدون پوست مصرف شوند بسیار بهتر و سالم‌تر است.

وی با اشاره به اینکه در روزهای گرم آلودگی مواد غذایی بالاست تصریح کرد: مصرف مواد لبنی در روزهای گرم به دلیل نقل و انتقال در معرض خرابی و فاسد شدن هستند. لذا در زمان مصرف افراد باید به تاریخ مصرف این مواد دقت بیشتری داشته باشند. همچنین در روزهای گرم از صرف غذاهای تند و شور پرهیز شود و افراد سعی کنند بهداشت مواد غذایی را به خوبی حفظ کنند.

به گزارش همشهری آنلاین، فرجی در آخر تاکید کرد: افراد باید بدانند مسمومیت غذایی و بروز مشکلاتی مانند اسهال و استفراغ با توجه به شیوع ویروس کرونا سبب ضعف جسمانی شده که پیش‌زمینه ابتلا به این ویروس است پس تا زمانی که این ویروس وجود دارد و موارد ابتلا به آن نیز در بیشترین حالت قرار دارد باید نسبت به تغذیه سالم و رعایت بهداشت مواد غذایی توجه ویژه‌ای داشته باشند.


لینک کوتاه کپی شد



برای چاپ کلیک کنید

Share on facebook
فیس بوک
Share on twitter
تیوتر
Share on linkedin
لینکدین

مطالب مرتبط

نظرات

نظرات

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *